Voorbereiding op uw afspraak

Voorbereiding op uw bezoek bij MKA Kliniek Eindhoven

In de meeste gevallen wordt direct een behandeling onder lokale verdoving ingepland. Een poliklinische behandeling duurt gemiddeld 20 minuten. In sommige gevallen zal eerst een consult of onderzoek plaatsvinden waarna indien nodig een aparte behandelafspraak zal worden ingepland.

In specifieke gevallen mag U één persoon meebrengen ter begeleiding in de poliklinische (behandel)kamer. Dit is het geval indien het een minderjarige betreft, indien u invalide bent en hulp nodig hebt met in en uit de stoel te komen, indien u behoefte heeft aan een tolk.

Bij uw afspraak verzoeken wij u de volgende zaken mee te nemen:

Let op: deze informatie is erg belangrijk. Indien u bepaalde informatie niet bij zich heeft, dan kan dit betekenen dat u niet behandeld mag worden.

Voorafgaand aan een behandeling dient u een ‘informed consent’ formulier te ondertekenen. Dit is een formulier waarmee u verklaart zich bewust te zijn van de (vaak kleine) risico’s van de ingreep, de eventuele complicaties die een behandeling met zich meebrengt en de financiële afhandeling van het declaratieproces. Deze worden u schriftelijk en mondeling toegelicht.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
09:00 – 17:30

Dinsdag
09:00 – 17:30

Woensdag
09:00 – 17:30

Donderdag
09:00 – 17:30

Vrijdag
09:00 – 17:30

Verhinderd

Bent u verhinderd? Neem uiterlijk 48 uur voor de afspraak contact met ons op via 085-9022999, zodat wij een nieuwe afspraak voor u kunnen maken. Als u niet minimaal 48 uur van tevoren contact met ons opneemt, dan zullen wij de gereserveerde tijd of de hele voorgenomen behandeling in rekening brengen.

Het wijzigen of annuleren van afspraken kan alleen telefonisch.

Ons telefoonnummer is 085 – 902 2999.