Menu

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Aan de inhoud van de website van de MKA Kliniek Eindhoven kunnen geen rechten worden ontleend.

De MKA Kliniek Eindhoven aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van deze website. Deze site geeft informatie over medische behandelingen, dit is geen medisch advies. Wanneer u klachten heeft dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw tandarts of huisarts, afhankelijk van de aard van de klachten. Indien de gecontacteerde tandarts of huisarts het nodig acht, zal een verwijsbrief uitgeschreven worden voor een afspraak bij de MKA Kliniek Eindhoven.

De informatie op deze site is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de kaakchirurg aan de patiënt wordt gegeven.

E-maildisclaimer

Aan e-mailberichten kunnen geen rechten worden ontleend. Een e-mailbericht is uitsluitend bedoeld voor het stellen van algemene vragen en is niet bedoeld voor het stellen van medische vragen. Medische vragen kunt u stellen aan uw arts tijdens uw bezoek aan de kliniek of u kunt een verzoek indienen bij de balie van de MKA Kliniek Eindhoven voor een telefonisch afspraak met uw arts.