Vacature MKA-assistente

Vacature chirurgische-assistent / implantologie-assistente / MKA-assistent.

Wat wij zoeken?

Dit betreft een unieke functie, we zijn namelijk op zoek naar een gedreven assistent die het leuk vindt om in een dynamische organisatie te werken én beschikt over organisatorische vaardigheden. Je zal de rechterhand zijn van onze chirurgisch-tandarts. Zij voert binnen onze praktijken, vooral gelegen in Noord-Brabant, diverse chirurgische behandelingen uit zoals apexresecties, implantologie, vrijleggen geimpacteerde elementen, verwijderen verstandkiezen, etc. Hiernaast voert zij ook uitgebreide behandelplannen uit voor mensen met complexe gebitssituaties.

Onze chirurgisch tandarts werkt een vaste dag in Eindhoven (waar zij ook woonachtig is) en zal daarnaast 2-3 dagen per week op bezoek komen bij onze andere praktijken. Het is de bedoeling dat je met haar meereist (bij voorkeur samen reist) en daarnaast op de andere dagen ondersteunt met de organisatie eromheen zoals begrotingen maken, machtigingen aanvragen, bestellen implantaten, etc. Hierdoor raken jullie optimaal op elkaar ingespeeld en kunnen wij de patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving de beste zorg bieden zonder dat ze naar het ziekenhuis of een externe kliniek hoeven te gaan.

Wij willen de patiënten de best mogelijke tandheelkundige zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig mogelijke, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige personeel. Ben jij nou die enthousiaste assistent die houdt van een uitdaging en de verantwoordelijkheid aan kan om de rechterhand van de chirurgisch tandarts te zijn, blijf dan vooral verder lezen.

Functie-eisen

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Ervaring op chirurgisch gebied is een voorwaarde, hetzij als tandartsassistente, hetzij als operatie-assistente. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel.

Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. De patiënt komt niet voor zijn plezier voor chirurgie, maar jij weet met je goede empathische eigenschappen als assistent er toch voor te zorgen dat de patiënt de behandeling als prettig ervaart en zich begrepen en veilig voelt.

Wat wij bieden?

 • Moderne groepspraktijken met verschillende specialiteiten.
 • Een uitdagende job met veel afwisseling in taken.
 • Doorgroeimogelijkheden voor zelfstandige behandelingen.
 • Goede ondersteuning intern.
 • Mede door de groeiperspectieven een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.
 • Opleidingsmogelijkheden

 

Mocht je geïnteresseerd zijn en hebben wij je nieuwsgierig maakt naar deze leuke functie die veel kansen en mogelijkheden biedt? Kijk vast eens op www.atlasdentalcare.eu en neem contact met ons op!

Soort dienstverband:
in overleg, minimaal 3 dagen per week

Salaris:
conform KNMT salarisschalen

Aanvullende betalingen:

 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

 • Minimaal maandagochtend, donderdag en vrijdag, overige in overleg

Opleiding:

MBO (Aanbevolen)

Thuiswerken:

Deels

Voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus:

 • Op afstand solliciteren
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen worden uitgedeeld/zijn verplicht
 • Er gelden richtlijnen voor social distancing
 • Er zijn ontsmettings-, desinfecteer- of schoonmaakprocedures van kracht
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 21:30
Telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00

Woensdag
08:30 – 21:30
Telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00

Donderdag
08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00